Fit in Oostdijk (pilates)

Inleiding

Wist je dat er in het gezellige Oostdijk ook een sportclub is?! Pilatesoefeningen staat centraal!

De Pilates-methode is een uniek systeem van rek- en krachtoefeningen en is meer dan 80 jaar geleden door Joseph H. Pilates ontwikkeld. Van het beoefenen van Pilates krijg je sterke spieren, een betere houding, meer souplesse en een betere balans.

Pilates is niet zweverig, het is juist heel functioneel! Met Pilates leer je om je dieper gelegen spieren te activeren. Het is een ketentraining waarbij je hele lichaam wordt geprikkeld. Hierdoor worden overbelaste spieren ontlast en verwaarloosde spieren geactiveerd en versterkt.

 

Pilates is geschikt voor iedereen en voor elke leeftijd. Het maakt niet uit hoe oud u bent, of u een geoefende sporter bent of nog nooit heeft gesport. Het zal u verbazen hoe de methode is aan te passen aan uw conditie en gesteldheid. Pilates kan zo uitdagend zijn als u wilt, of juist zo licht als voor u nodig is.

 

Ik geniet enorm van de leuke contacten en natuurlijk de voordelen van Pilates:

-         Betere lichaamshouding

-         Verbeterde lichaamsbeheersing

-         Evenwichtige spierontwikkeling

-         Krachtige spieren

-         Grotere flexibiliteit

-         Diepe, gezonde ademhaling 

-         Meer energie!

Aanbod

Elke donderdagavond in Dorpshuis Apeldoorn, 2e Vlietweg 9 te Oostdijk, van 19.30-20.30 uur m.u.v. vakanties. Houd de activiteitenkalender of mijn insta-account in de gaten want in de vakanties sporten we afhankelijk van het weer lekker in de buitenlucht. 

Ook voor een kennismakingsles bent u van harte welkom!
Voor meer informatie, bel of app naar 06-10544106 of neem even een kijkje op mijn insta-account @nadinelindhout #fitinoostdijk.