Hatha Yoga

Mijn naam is Heleen van der Brugge en ik geef met veel plezier meer dan 20 jaar yoga lessen. De lessen die ik geef zijn Hatha yoga lessen. Ik heb meerdere specialisaties gedaan zoals yoga voor ernstig zieken, restorative yoga (een zachte yoga vorm), yoga voor ouderen.  

Binnen Reimerswaal geef ik op donderdag middag vanaf 14.00 uur les in dorpshuis de Meiboom. In Rilland om 18.45 uur yoga in de zaal van de kerk de Levensbron aan de Valcenisseweg 12.
Een les duurt een uur, en heeft een rustige opbouw met daarna krachtige of juist kalme rustige oefeningen (asana’s) afhankelijk van de les. Tijdens de houdingen is de aandacht zoveel mogelijk bij de oefening en bij de adembeweging. Yoga beoefenen houd het lichaam soepel en veerkrachtig. Daarnaast werkt de ontspanning die yoga geeft diep door en kunnen eventuele problemen zoals bijvoorbeeld moeite met slapen minder worden.

De lessen worden in kleine groepen deelnemers gegeven en zijn toegankelijk voor iedereen, en voor alle leeftijden. Omdat ik meerdere lessen in de week geef is inhalen bij verhindering op een andere dag/locatie mogelijk.

Ik ben lid van de Yoga docenten vereniging Nederland.

Voor inlichtingen kunt mij ten alle tijden bereiken: hcvanderbrugge@live.nl of bel naar 06- 12377612.